Aanbod

Samen bouwen we aan de beste versie van jezelf !

E-Fit training

Geen zin of tijd om urenlang te fitnessen? Wil je wel terug een fit, slank en gespierd lichaam? Wil je zelfs enkele kledingsmaten verliezen?  E-FIT IS DÉ OPLOSSING!

LEES MEER...

Personal Trainer

Ik maak een plan op maat, om samen zo snel mogelijk jouw fitnessdoelen te bereiken.

LEES MEER...

Voedings begeleiding

De regel is steeds : 20% training, 80% voeding! Buikspieren worden gekweekt in de keuken 🙂

LEES MEER...

Testimonials

Enorm tevreden van de begeleiding door Wesley. Hij is zeer gemotiveerd en laat zijn positieve vibes ook snel doorgeven aan jou. Desondanks ik nogal sceptisch tegenover het concept stond, wist hij me te overtuigen.

Ook wanneer mijn motivatie op een lager pitje stond, was Wesley er en ging hij aan de slag. Wesley weet van aanpakken en komt zijn beloftes zeker na.

Het is zeer aangenaam om door Wesley begeleid te worden. Hij geeft duidelijke uitleg over voeding en sport. De combinatie is nodig om een goed resultaat te behalen. Bij elke vraag, kreeg ik een duidelijk antwoord. Wesley stelt zelf ook gerichte vragen om indien nodig te corrigeren. Het resultaat is, naast gewichtsverlies, dat ik me veel fitter voel en veel meer energie heb. De dipjes van vroeger zijn verdwenen. Ik zou Wesley zeker aanbevelen. Hij is zeer gepassioneerd en staat altijd klaar met raad. Ook als het even minder gaat, doet hij er alles aan om je terug te motiveren.