Jouw personal trainer en voedingscoach

Give me 3 weeks of your life and I’ll show you how to stay fit for the rest of it!

Wesley Van Elsuwe
wesley stay efit brakel personal trainer

Mijn Missie

Ik ben Wesley, een 40-jarige sportieve enthousiasteling, papa van een tweeling van 4 jaar oud en heel mijn leven draait om sport en voeding.

Als voormalig bokser en fitnessliefhebber, al 3 jaar werkzaam als personal trainer en voedingscoach, is het mijn missie jou te begeleiden in je zoektocht naar meer energie, een bepaald fysiek resultaat en bovenal meer levenskwaliteit.

 

Daarom open ik in september ook mijn eigen E-Fit studio, waar ik mensen persoonlijk begeleid om hun fitnessdoelen en een gezonder, energiek leven te bereiken.

Mijn passie ligt in het bevorderen van gezondheid, sport, beweging en voeding. Ik geloof dat een gebalanceerde levensstijl de sleutel is tot het bereiken van optimale fitheid en welzijn. Met mijn kennis en ervaring wil ik je graag begeleiden op jouw fitnessreis en je helpen je persoonlijke doelen te verwezenlijken.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon een gezondere levensstijl wilt aannemen, ik sta klaar om je persoonlijk te ondersteunen.

Samen zullen we een op maat gemaakt trainingsprogramma en – indien gewenst – voedingsplan ontwikkelen, dat aansluit bij je specifieke behoeften en doelen.

E-Fit

Hoe onderscheid ik me ten opzichte van andere E-Fit studio’s?

Testimonials

Enorm tevreden van de begeleiding door Wesley. Hij is zeer gemotiveerd en laat zijn positieve vibes ook snel doorgeven aan jou. Desondanks ik nogal sceptisch tegenover het concept stond, wist hij me te overtuigen.

Ook wanneer mijn motivatie op een lager pitje stond, was Wesley er en ging hij aan de slag. Wesley weet van aanpakken en komt zijn beloftes zeker na.

Het is zeer aangenaam om door Wesley begeleid te worden. Hij geeft duidelijke uitleg over voeding en sport. De combinatie is nodig om een goed resultaat te behalen. Bij elke vraag, kreeg ik een duidelijk antwoord. Wesley stelt zelf ook gerichte vragen om indien nodig te corrigeren. Het resultaat is, naast gewichtsverlies, dat ik me veel fitter voel en veel meer energie heb. De dipjes van vroeger zijn verdwenen. Ik zou Wesley zeker aanbevelen. Hij is zeer gepassioneerd en staat altijd klaar met raad. Ook als het even minder gaat, doet hij er alles aan om je terug te motiveren.

Iedereen die mij kent weet dat ik niet snel genoeg in iets geloof/overtuigd ben als het aankomt op sport dieet enzo. Ik heb me toch eens geïnformeerd bij Wesley en 7/08 ben ik gestart met simpelweg enkele richtlijnen te volgen en mijn voeding aan te passen. Ik at wel gezond maar niet correct. 4/9 gestart met mijn abonnement bij het nieuw geopend efit centrum te Brakel en bij mijn eerste controle van mijn gewicht en andere waardes moet ik toch toegeven dat dit al het snelst en efficiëntste geweest is van alle soorten sport in combo met dieet dat ik al gevolgd heb. Ik ben 4cm buikomtrek kwijt, mijn huid is duidelijk strakker geworden en ik ben reeds 2,5% vet gedaald en 2kilo spiermassa rijker 💪 Ik ben fan! Can’t wait to see my next achievement 💪

Wil jij ook net als Glenn en Evelien samen werken aan een sterker, fitter en gezonder leven?

Maak vrijblijvend een bodyscan afspraak en ontdek of E-Fitten iets voor jou is. De deuren van mijn
E-Fit studio gaan pas open op 4 september, maar vanaf augustus kunnen de bodyscans al ingeboekt worden.