FAQ's

Veelgestelde vragen

EMS

E-Fit is de nieuwe fitnessmethode die tot wel 18x efficiënter is als een standaard 60 minuten
workout. Je krijgt een slank, strak & fit lichaam in 2×20 minuten per week!

E-Fit is marktleider in de Benelux op gebied van EMS-sporten.

Elektromusculaire stimulatie (EMS) is een training waarbij elektrische impulsen worden gebruikt om de spieren te stimuleren. Dit wordt gedaan met behulp van speciale EMS trainingsapparatuur die elektroden op het lichaam plaatst en elektrische signalen naar de spieren stuurt.

Een EMS training werkt effectief en snel en is daarom een uitstekend hulpmiddel bij het afvallen. EMS is een vorm van krachttraining die de vetverbranding op gang zal brengen. Hierdoor gaat het vetpercentage in het lichaam omlaag, terwijl het spierpercentage omhoog zal gaan.

EMS-training heeft verschillende effecten op het lichaam, waaronder spierversterking, rugversteviging, huidversteviging en versneld metabolisme.

Na een zestal weken kan je al resultaat zien. Ontdek de resultaten bij onze klanten.

Na zes weken zie je al resultaat, na 6 maand onderga je al een transformatie. Jouw voor- en nabeeld is écht zichtbaar.

Net zoals in andere sporten (fitness, lopen, …) moet je je resultaat wel onderhouden anders keer je terug naar je begin. Wanneer je twee weken niet naar de gym geweest bent, gaat je spiermassa achteruit. Ben je een loper dan zal je conditie na 4 weken niet trainen, dalen. EMS is soortgelijk.

Waarmee ik maar wil zeggen: ‘EMS should not just be a workout, but a lifestyle.’

Wanneer je na je gratis proefsessie beslist om te starten met een abonnement van 6 maand, dan komt dit op nog geen 20 euro per beurt. Voor een personal trainer betaal je 60 euro en meer per sessie.

Man/vrouw, vanaf 18 jaar.

Ja, behalve mensen die epilepsie, een pacemaker, hart-en vaatziekten hebben. Ook zwangere vrouwen mogen niet E-Fitten. Na de bevalling is EMS training juist wel goed, om je bekken- en buikspieren snel weer in shape te krijgen.

EMS workout duurt 20 minuten en is gelijk aan een gewone workout van 90 minuten.
Er gebeuren 48.000 spiercontracties op 20 minuten waaronder ook de onderliggende spieren, die niet worden aangesproken in een gewone workout.

Neen, huidversteviging en een versneld metabolisme zijn ook part of the result. Als je dit combineert met een gezonde voeding, is afslanken een logisch gevolg daarvan.

Stay E-Fit

  • Maandag van 9 tot 19 uur
  • Dinsdag van 9 tot 19 uur
  • Woensdag van 9 tot 13 uur
  • Donderdag van 9 tot 19 uur
  • Vrijdag van 9 tot 15 uur
  • Zaterdag van 9 tot 13 uur.

Dit telkens doorlopend. Op sommige feestdagen zijn we ook open van 9 tot 13 uur. Voor deze bijzondere openingsdagen, check eerst onze Facebookpagina en de Telegram klantengroep ‘StayEfit’.

Tijdens mijn studies heb ik het concept rond EMS leren kennen en ik stond versteld van de resultaten. Ik heb zelf de nodige EMS-sessies gedaan om proefondervindelijk te achterhalen wat het doet met mijn lichaam en mijn vooruitgang was opmerkelijk (spiergroei en versneld metabolisme)!

En dit in een beperkte tijdsbesteding van 2 keer 20 minuten per week.

Je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren. Ik begrijp dat er soms onverwachte familieomstandigheden kunnen opduiken. Maar het is onwaarschijnlijk dat deze situaties zich drie keer achter elkaar voordoen. In dergelijke gevallen worden de algemene voorwaarden (link algemene voorwaarden toevoegen) van kracht en wordt de sessie als voltooid beschouwd.

De bodyscan, ter waarde van 70 euro, kan telefonisch worden ingeboekt op het nummer 0486/12 87 38.

Ik streef ernaar zoveel mogelijk mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Als je tot 48 uur van tevoren annuleert, kan iemand anders jouw plaats innemen zonder extra kosten.
Echter, als de bodyscan minder dan 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, breng ik een vergoeding van 35 euro in rekening. Dit is om het respect voor de tijd van anderen te bevorderen en om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om van deze dienst gebruik te maken.

Voeding

EMS zorgt voor de beweging, de activatie van het lichaam.

Net zoals bij andere sporten geldt de 80/20 regel. Voeding is 80% verantwoordelijk voor jouw fysiek resultaat, sport 20%.

D.w.z. dat sport je fysiek resultaat zal versnellen.

De voorbije drie jaar hebben mij geleerd dat als je echt verandering wil, je mits kleine aanpassingen in je voedingsgewoonten megaresultaten kunt halen op korte tijd.
Ik gebruik hiervoor graag opnieuw de 80/20  regel: 80 % van de tijd je goede gewoontes aanhouden en 20% van de tijd eens afwijken is voldoende om mooie resultaten te halen.

Een frietje of die lekker Gin mag dus gerust nog eens in het weekend.